שייק שקדים אפרסק

מתכון שייק שקדים אפרסק
- 250 מ״ל חלב שקדים
- 1 אפרסק קטן
- 1/4 כפית תמצית שקדים
- כמה חתיכות ג’ינג’ר
- 2 כפות (26 גרם) תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 319 |
חלבון (ג) | 20 |
פחמימות (ג) | 35 |
שומן (ג) | 9 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |