
קרדיט צילום: דן פרץ
· שייק תפו-גזר ·
שייק תפו-גזר
רכיבים
- 3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל
- 1-2 גזרים, מקולפים ומגוררים בפומפייה
- 1 תפוז, מקולף ומפורק לפלחים
- 50 מ”ל חלב דל שומן
- 100 מ”ל מים
- 1 כף מיץ לימון
להגשה
- פלח תפוז
- עלי נענע
אופן הכנה
- מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
- מניחים מעל פלח תפוז ועלי נענע.
318
אנרגיה (קלוריות)
18.1
חלבון (ג)
52.5
פחמימות (ג)
4.5
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |