שייק תה תפוח קינמון
מתכון שייק תה תפוח קינמון
- 200 מ"ל חלב דל שומן (1%)
- 1 כוס תה תפוח (חלוט ומקורר)
- 2 כפות אבקת שיבולת שועל בטעם תפוח
- 1/2 כפית קינמון
- 2 כפות (26 גרם) תערובת אבקה להכנת משקה בטעם שוקולד
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 209 |
חלבון (ג) | 15 |
פחמימות (ג) | 20 |
שומן (ג) | 3 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |