שייק פאי תפוחים אולד פאשן

שייק פאי תפוחים אולד פאשן
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- 1 כף אבקת סיבים תזונתיים להכנת משקה בטעם תפוח
- 1 חלב דל שומן (1%)
- 1 כוס תפוח טרי או קפוא חתוך
- קמצוץ קינמון
- קמצוץ אגוז מוסקט
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 275 |
חלבון (ג) | 19 |
פחמימות (ג) | 46 |
שומן (ג) | 4 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |