חטיפי חלבון עם תפוחים ללא אפיה

חטיפי חלבון עם תפוחים ללא אפיה

מנות: 8

רכיבים:
3 כפות מדידה של אבקת פורמולה 1 בטעם וניל
120 גרם שיבולת שועל
150 מ"ל חלב שקדים לא ממותק
30 גרם תפוחים מיובשים קצוצים דק
קורט קינמון

אופן הכנה:

  1. כסו את התבנית בניילון נצמד והניחו בצד.
  2. הכניסו לבלנדר מחצית מהשיבולת השועל וערבבו עד לקבלת תערובת דקה וחלקה.
  3. בקערה מערבבים את החצי השני של שיבולת השועל, אבקת שייק פורמולה 1 וקינמון.
  4. מוסיפים את החלב ומערבבים עד שנוצרת בלילה ומוסיפים את התפוחים המיובשים.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית, ובלחיצות חזקות מצמידים היטב לתחתית.
  6. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות. חותכים ומגישים.

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות) 87.68
חלבון (ג) 3.79
פחמימות (ג) 3.91
שומן (ג) 1.66

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
מתכונים
26-01-2021
מתכון להכנת לביבות גבינה ואגס
תזונה
24-01-2021
הפירות והירקות שיחזקו את מערכת החיסון וימנעו הזדקנות
טיפוח
21-01-2021
מדריך יופי נצחי: 17 טיפים לטיפוח לעור צעיר
מתכונים
19-01-2021
מתכון להכנת מרק שמנת פטריות
ספורט
14-01-2021
7 דברים שיצילו אתכם משרירים תפוסים
מתכונים
12-01-2021
מתכון להכנת שייק שוקולד אגס
תזונה
11-01-2021
המדריך לשגרת חיטוב בריאה גם בסגר: 14 טיפים מנצחים
ספורט
07-01-2021
התרגיל המטורף שימצק לכם את הבטן והזרועות