· חטיפי חלבון עם תפוחים ללא אפיה ·

חטיפי חלבון עם תפוחים ללא אפיה

מנות: 8

רכיבים:
3 כפות מדידה של אבקת פורמולה 1 בטעם וניל
120 גרם שיבולת שועל
150 מ"ל חלב שקדים לא ממותק
30 גרם תפוחים מיובשים קצוצים דק
קורט קינמון

אופן הכנה:

  1. כסו את התבנית בניילון נצמד והניחו בצד.
  2. הכניסו לבלנדר מחצית מהשיבולת השועל וערבבו עד לקבלת תערובת דקה וחלקה.
  3. בקערה מערבבים את החצי השני של שיבולת השועל, אבקת שייק פורמולה 1 וקינמון.
  4. מוסיפים את החלב ומערבבים עד שנוצרת בלילה ומוסיפים את התפוחים המיובשים.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית, ובלחיצות חזקות מצמידים היטב לתחתית.
  6. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות. חותכים ומגישים.
87.68
אנרגיה (קלוריות)
3.79
חלבון (ג)
3.91
פחמימות (ג)
1.66
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
02-12-2021
איך אפשר להפוך אימון של 20 דקות בלבד לאפקטיבי ויעיל?
מתכונים
30-11-2021
מתכון להכנת לביבות תפוח אדמה
ספורט
29-11-2021
סופגניות וקוביות? שומרים על חיטוב גם בחנוכה – יש חיה כזו
ספורט
25-11-2021
בלאק פריידי: מה לקנות כדי לשמור על הבריאות?
מתכונים
23-11-2021
מתכון להכנת תה באבלס מנגו ווניל
ספורט
11-11-2021
האם ריצה מתאימה בגיל מבוגר ואיזה פעילות גופנית הכי מתאימה לגיל הזהב?
מתכונים
09-11-2021
מתכון להכנת שייק שיבולת שועל שוקולד
תזונה
07-11-2021
מהו מטבח אקולוגי ואיך עושים את זה בבית?