· חטיפי חלבון עם תפוחים ללא אפיה ·

חטיפי חלבון עם תפוחים ללא אפיה

מנות: 8

רכיבים:
3 כפות מדידה של אבקת פורמולה 1 בטעם וניל
120 גרם שיבולת שועל
150 מ”ל חלב שקדים לא ממותק
30 גרם תפוחים מיובשים קצוצים דק
קורט קינמון

אופן הכנה:

  1. כסו את התבנית בניילון נצמד והניחו בצד.
  2. הכניסו לבלנדר מחצית מהשיבולת השועל וערבבו עד לקבלת תערובת דקה וחלקה.
  3. בקערה מערבבים את החצי השני של שיבולת השועל, אבקת שייק פורמולה 1 וקינמון.
  4. מוסיפים את החלב ומערבבים עד שנוצרת בלילה ומוסיפים את התפוחים המיובשים.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית, ובלחיצות חזקות מצמידים היטב לתחתית.
  6. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות. חותכים ומגישים.

87.68
אנרגיה (קלוריות)
3.79
חלבון (ג)
3.91
פחמימות (ג)
1.66
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
טיפוח
11-04-2024
ניקיון פסח ולא רק בבית: 5 דברים לא בריאים שכדאי לנקות מהחיים שלנו
ספורט
04-04-2024
איזה תרגילים משפרים את מצב הרוח?
מתכונים
01-04-2024
מתכון להכנת שייק קרם פטל
תזונה
28-03-2024
למה חטיפי חלבון עכשיו יותר נחוצים מתמיד?
תזונה
24-03-2024
איזה נשנושים ימנעו זלילות ליליות?
ספורט
21-03-2024
אתגרי הכושר ששיגעו את הרשת
טיפוח
17-03-2024
7 דרכים לדעת אם אתם אוכלים יותר מדי סוכר

תפריט נגישות