שייק קומפוט תפוחים עם מולסה

שייק קומפוט תפוחים עם מולסה
- 250 מ״ל קומפוט תפוחים
- 2 כפיות מולסה
- 2 כפות (26 גרם) תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
מרכיבים לקומפוט תפוחים:
- 2 תפוחים מתוקים
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 316 |
חלבון (ג) | 11 |
פחמימות (ג) | 56 |
שומן (ג) | 4 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |