קרדיט צילום: דן פרץ

· חצאי אבוקדו עם סלסת עגבניות ופטה ·

רכיבים

1 אבוקדו בשל

לסלסה:

2 עגבניות בשלות, קצוצות דק

½ בצל סגול, קצוץ דק

1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק

2 פקקים תרכיז משקה אלוורה בטעם טבעי

1 כפית חומץ בן יין

1 ליים או לימון, סחוט טרי

מלח ים, לפי הטעם

פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

להגשה

רבע כוס גבינת פטה 5% שומן, מפוררת

2 כפות עלי כוסברה קצוצים דק

אופן הכנה :
1. להכנת הסלסה: מניחים את העגבניות הקצוצות, הבצל והפלפל החריף בקערה ומערבבים היטב. מוסיפים תרכיז משקה אלוורה, חומץ בן יין ומיץ ליים ומתבלים במלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
2. לפני ההגשה חוצים את האבוקדו לאורך.
3. מניחים במרכז כף גדושה של הסלסה. מפזרים מעל את גבינת הפטה ועלי כוסברה קצוצים דק. מגישים מיד.

222
אנרגיה (קלוריות)
8.9
חלבון (ג)
22.7
פחמימות (ג)
12.9
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
18-04-2024
ניקוי רעלים: מה אוכלים ומתי עושים?
טיפוח
11-04-2024
ניקיון פסח ולא רק בבית: 5 דברים לא בריאים שכדאי לנקות מהחיים שלנו
ספורט
04-04-2024
איזה תרגילים משפרים את מצב הרוח?
מתכונים
01-04-2024
מתכון להכנת שייק קרם פטל
תזונה
28-03-2024
למה חטיפי חלבון עכשיו יותר נחוצים מתמיד?
תזונה
24-03-2024
איזה נשנושים ימנעו זלילות ליליות?
ספורט
21-03-2024
אתגרי הכושר ששיגעו את הרשת

תפריט נגישות