חצאי אבוקדו עם סלסת עגבניות ופטה

רכיבים

1 אבוקדו בשל

לסלסה:

2 עגבניות בשלות, קצוצות דק

½ בצל סגול, קצוץ דק

1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק

2 פקקים תרכיז משקה אלוורה בטעם טבעי

1 כפית חומץ בן יין

1 ליים או לימון, סחוט טרי

מלח ים, לפי הטעם

פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

להגשה

רבע כוס גבינת פטה 5% שומן, מפוררת

2 כפות עלי כוסברה קצוצים דק

אופן הכנה :
1. להכנת הסלסה: מניחים את העגבניות הקצוצות, הבצל והפלפל החריף בקערה ומערבבים היטב. מוסיפים תרכיז משקה אלוורה, חומץ בן יין ומיץ ליים ומתבלים במלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
2. לפני ההגשה חוצים את האבוקדו לאורך.
3. מניחים במרכז כף גדושה של הסלסה. מפזרים מעל את גבינת הפטה ועלי כוסברה קצוצים דק. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות) 222
חלבון (ג) 8.9
פחמימות (ג) 22.7
שומן (ג) 12.9

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
11-04-2021
3 טיפים תזונתיים לצום רמדאן בריא
מתכונים
08-04-2021
מתכון להכנת שייק בננה קינמון
תזונה
04-04-2021
8 דברים שאתם חייבים להכניס לשייק שלכם
ספורט
01-04-2021
לא רק באימון: איך לשרוף יותר קלוריות ולשמור על הבריאות לאורך כל היום?
תזונה
29-03-2021
הארוחה האחרונה: מה לאכול לארוחת ערב ומה לא?
תזונה
25-03-2021
המדריך לפסח בריא: איך נשמור על הבריאות בחג החירות?
טיפוח
18-03-2021
המדריך השינה המלא
ספורט
15-03-2021
אותו אימון יותר שריפת קלוריות - ככה תגרמו לאימון שלכם לעבוד יותר באביב הקרוב.