קרדיט צילום: דן פרץ

· חצאי אבוקדו עם סלסת עגבניות ופטה ·

רכיבים

1 אבוקדו בשל

לסלסה:

2 עגבניות בשלות, קצוצות דק

½ בצל סגול, קצוץ דק

1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק

2 פקקים תרכיז משקה אלוורה בטעם טבעי

1 כפית חומץ בן יין

1 ליים או לימון, סחוט טרי

מלח ים, לפי הטעם

פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

להגשה

רבע כוס גבינת פטה 5% שומן, מפוררת

2 כפות עלי כוסברה קצוצים דק

אופן הכנה :
1. להכנת הסלסה: מניחים את העגבניות הקצוצות, הבצל והפלפל החריף בקערה ומערבבים היטב. מוסיפים תרכיז משקה אלוורה, חומץ בן יין ומיץ ליים ומתבלים במלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
2. לפני ההגשה חוצים את האבוקדו לאורך.
3. מניחים במרכז כף גדושה של הסלסה. מפזרים מעל את גבינת הפטה ועלי כוסברה קצוצים דק. מגישים מיד.

222
אנרגיה (קלוריות)
8.9
חלבון (ג)
22.7
פחמימות (ג)
12.9
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
15-05-2022
איך לטפל בדלקת? המאכלים שכדאי ולא כדאי לכם לאכול
ספורט
12-05-2022
למה קרוספיט מומלץ לגברים?
מתכונים
10-05-2022
מתכון להכנת ספרינג רול עם דיפ בוטנים
תזונה
08-05-2022
6 סיבות שעלולות לגרום לכם לאבד שליטה לגבי האכילה
ספורט
01-05-2022
טעויות שעושים באימונים הגורמות לכאבי גב
טיפוח
24-04-2022
הסימנים שמצביעים שכנראה יש לכם מחסור בוויטמין D
טיפוח
21-04-2022
סדרו את היום: איך לנהל את הזמן כדי להצליח לחיות באורח חיים בריא?
מתכונים
19-04-2022
מתכון להכנת שייק סגול