
· שייק בננה וקוקוס ·
שייק בננה וקוקוס
רכיבים:
2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם מלון
1 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם טרופי
1 כפית מדידה אבקת חלבון
300 מ”ל מים
½ בננה
לקישוט – שבבי קוקוס
אופן הכנה
מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
220.2
אנרגיה (קלוריות)
21.8
חלבון (ג)
26.8
פחמימות (ג)
2.5
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |