
· שיפודי בננה ושוקולד מריר ·
הזמן עם הילדים בבית בימים אלו דורש מאיתנו יצירתיות וניסיון להעסיק את הילדים, תמר ידין, יועצת לחברת הרבלייף מנדבת מתכון לקינוח שוקולדי מנחם שאפשר להכין איתם בבית - שיפודי בננה ושוקולד מריר
(4 מנות)
רכיבים:
- 4 כפיות של חמאת בוטנים או חמאת שקדים
- בננה גדולה, פרוסה ל-12 פרוסות עגולות
- 4 שיפודי עץ
- 1/2 כוס של שוקולד מריר 72% קקאו ומעלה, מומס
- 2 כפות של שקדים קלויים, טחונים קלות במעבד מזון
הוראות הכנה:
- סדרו את 12 חתיכות הבננה על ארבעת השיפודים, כך שעל כל שיפוד יהיו 3 חתיכות בננה.
- זלפו על חתיכות הבננה מכל צידיהן חמאת בוטנים או שקדים.
- הניחו את השוקולד המומס בקערה וטבלו את שיפודי הבננה בקערת השוקולד. שימו לב, כי השיפודים טבולים בשכבת שוקולד דקה.
- פזרו את שבבי השקדים הקלויים מעל השוקולד, כך שיהיו בפריסה שווה סביב השיפודים מכל הצדדים.
- הניחו בתבנית את ארבעת השיפודים והקפיאו למשך 30 דקות, עד שהבננה והשוקולד יתקשו.
תהנו !
153
אנרגיה (קלוריות)
3
חלבון (ג)
17
פחמימות (ג)
9
שומן (ג)