שייק לחם בננה וקינמון

מתכון להכנת שייק לחם בננה וקינמון
- 1 כוס חלב דל שומן
- 1/2 כוס בננה בשלה מאוד
- 1/2 אבטיח, חתוך לקוביות
- קורט קינמון
- 2 כפות אבקת חלבון
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
חלבון (ג) | 28 |
פחמימות (ג) | 225 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |