· לחם בננות ·
לחם בננות
תבנית אינגליש קייק
מרכיבים:
225 גרם קמח מלא או כוסמין
2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל – כשר למהדרין
2 כפות מדידה אבקת חלבון
1 כפית אבקת סודה לשתיה
½ כפית קינמון
2 בננות בשלות מעוכות
2 ביצים
75 מ”ל סירופ מייפל
75 מ”ל שמן זית
80 מ”ל מים
חופן צימוקים (לא חובה)
חופן אגוז מלך קצוצים – לקישוט
אופן הכנה:
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- בקערבה אחת מערבבים יחד את כל החומרים הישבים (פורמולה 1, אבקת חלבון, קמח, סודה וקינמון).
- בקערה נוספת מערבבים את כל החומרים הרטובים (בננות, ביצים, סירופ מייפל, שמן זית ומים).
- את החומרים היבשים מעבריים לקערה השנייה, מוסיפים צימוקים ומערבבים עד לקבלת תערוכת אחידה
- את הבלילה מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת
- מפזרים מלמעלה אגוזי מלך קצוצים
- מכניסים לתנור למשך כ-30 דקות