קרדיט צילום: דן פרץ

· עוגת בננה בחושה ·

תבנית אינגליש קייק

רכיבים:

1 בננה בשלה

2 ביצים, מופרדות

3 כפות מדידה אבקת פורמולה 1 בטעם וניל

1 כף מדידה אבקת חלבון

1 כפית אבקת אפיה

להגשה מומלץ להגיש בתוספת יוגורט בטעם טבעי.

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה.
  2. מניחים את הבננה בקערה ובעזרת מזלג מועכים למחית. מוסיפים את החלמונים, אבקת הפורמולה 1 בטעם וניל, אבקת החלבון ואבקת האפיה ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  3. מניחים את החלבונים בקערה נקייה ומקציפים לקצף יציב.
  4. מוסיפים את קצף החלבונים לתערובת ומקפלים בעדינות לתערובת אחידה.
  5. מעבירים לתבנית, משטחים לשכבה אחידה ואופים 20 דקות, עד להזהבה. מצננים.


כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
טיפוח
11-04-2024
ניקיון פסח ולא רק בבית: 5 דברים לא בריאים שכדאי לנקות מהחיים שלנו
ספורט
04-04-2024
איזה תרגילים משפרים את מצב הרוח?
מתכונים
01-04-2024
מתכון להכנת שייק קרם פטל
תזונה
28-03-2024
למה חטיפי חלבון עכשיו יותר נחוצים מתמיד?
תזונה
24-03-2024
איזה נשנושים ימנעו זלילות ליליות?
ספורט
21-03-2024
אתגרי הכושר ששיגעו את הרשת
טיפוח
17-03-2024
7 דרכים לדעת אם אתם אוכלים יותר מדי סוכר

תפריט נגישות