שייק בננה ג’ינג’ר

מתכון לשייק בננה ג’ינג’ר
- 250 מ”ל (יוגורט 1.5%)
- 1 בננה
- 1 כף דבש
- 2 כפות אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- 1/2 כפית ג’ינג’ר מגורד
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 331 |
חלבון (ג) | 16.6 |
פחמימות (ג) | 4.9 |
שומן (ג) | 56.7 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |