שייק קפוצ’ינו ופירות יער

מתכון לשייק קפוצ’ינו ופירות יער:
- 1 כפית מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם תות
- 1 כפית מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם קפוצינו
- 1 כף אבקת חלבון
- 250 מ”ל מיץ אשכולית אדומה
- חצי כוס תותים או פטל (75 גרם)
- חצי כוס פטל שחור (75 גרם)
- 3 קוביות קרח
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב!
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 307 |
חלבון (ג) | 20 |
פחמימות (ג) | 45 |
שומן (ג) | 16 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |