שייק פירות יער וזרעי פשתן

מתכון להכנת שייק פירות יער וזרעי פשתן
שייק פירות יער וזרעי פשתן
- 250 מ”ל חלב סויה
- 2-1 כוסות פירות יער (פטל, דובדבנים, אוכמניות)
- 2 כפות אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- כפית זרעי פשתן
- 5-3 קוביות קרח (אפוציונאלי)
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 299.6 |
חלבון (ג) | 18.9 |
פחמימות (ג) | 24.0 |
שומן (ג) | 12.0 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |