שייק תות עם יוגורט יווני

מתכון להכנת שייק תות עם יוגורט יווני
- חצי כוס תותים (קפואים או טריים)
- 0.75 כוס יוגורט בסגנון יווני
- 1 כוס מים
- 2 כפות (26 גרם) תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- 2 כפות (26 גרם) אבקת חלבון
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 345 |
חלבון (ג) | 36 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |