קרדיט צילום: דן פרץ

· מתכון לסופגניות ביס ·

כ-30 מנות סופגניה.

 

מרכיבים:

  • 3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות (או כל טעם אחר)
  • 2 כפות מדידה אבקת משקה על בסיס חלבון (PDM) בטעם וניל
  • 2 כפות מדידה אבקת חלבון מבודד
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • 1/4-1 כפית תמצית וניל (מה שאוהבים)
  • 1/4 כוס מים

 

אופן הכנה:

  1. מניחים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים לבלילה חלקה.
  2. הכנה במולטי קייק: מחממים מכשיר ומרססים קלות בספריי שמן. אופים את הסופגניות כ- 5 דקות, עד להשחמה.
  3. אפיה בתנור: מעבירים את הבלילה לתבנית דונאטס / מאפינס משומנת בספריי שמן ומכניסים לתנור שחומם מראש, אופים כ-10 – 12 דקות.

 

המלצה למילוי והגשה:

ריבה/סירופ שאוהבים ומעל אבקת סוכר של סוויטנגו

** ערכים תזונתיים מתייחסים לסופגניה בודדה, ללא מילוי.

 

תהנו !

20
אנרגיה (קלוריות)
1.56
חלבון (ג)
2.3
פחמימות (ג)
-
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
18-02-2024
אותה כמות קלוריות רק בלילה: מה זה עושה לגוף שלנו?
ספורט
14-02-2024
איך פעילות גופנית משותפת תשפר את הזוגיות שלכם?
מתכונים
13-02-2024
מתכון להכנת עוגת קרם שוקולד מפנקת
טיפוח
11-02-2024
המדריך השלם לטיפוח בחורף
תזונה
08-02-2024
חורף בריא: תרופות סבתא שיחזקו אתכם
מתכונים
06-02-2024
מתכון להכנת שייק קפה אגוזי לוז
תזונה
04-02-2024
איך לרדת במשקל ללא פעילות גופנית בחורף?
תזונה
01-02-2024
מה זה קורטיזול ולמה כדאי שנאזן אותו?

תפריט נגישות