· שייק עוגת היער השחור ·
מתכון לשייק עוגת היער השחור
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם שוקולד (26 גרם)
- 1 כף אבקת חלבון
- 250 מ”ל מים
- 1/2 כוס דובדבנים קפואים
- 1 כף זרעי צ’יה
- 1 כפית אבקת קקאו לא ממותקת
- 1 קמצוץ קינמון טחון
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבב היטב למשך 30 שניות!
229
אנרגיה (קלוריות)
18
חלבון (ג)
26
פחמימות (ג)
8
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |