שייק קפוצ’ינו תמרים והל

מתכון לשייק קפוצ’ינו תמרים והל
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם קפוצ’ינו
- 1 כף אבקת חלבון
- 250 מ”ל חלב דל שומן 1%
- 1 תמר
- 1/4 כפית הל
- 1 כפית שבבי קוקוס לקישוט
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב!
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 298 |
חלבון (ג) | 23 |
פחמימות (ג) | 32 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |