שייק עוגת גבינה ודובדבנים

מתכון לשייק עוגת גבינה ודובדבנים
- 1 כוס חלב דל שומן
- 1/2 כוס דובדבנים, טריים או קפואים
- 1/3 כוס גבינת ריקוטה דלת שומן
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 237 |
חלבון (ג) | 17 |
פחמימות (ג) | 21 |
שומן (ג) | 9 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |