· חצ’פורי גבינות ·

חצ’פורי גבינות
3 מאפים

רכיבים
לבצק:
150 גרם גבינה כחושה 5%
1 ביצה
2 כפות רוויון
6 כפות מדידה אבקת חלבון
½ כפית אבקת אפיה
קורט מלח
למילוי:
30 גרם גבינה כחושה 5%
50 גרם גבינת פטה כבשים 5% , מגוררת
קורט מלח
פלפל שחור, לפי הטעם
3 חלמונים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל 180- מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  2. להכנת הבצק: מניחים את הגבינה הכחושה בקערה ובעזרת מזלג מועכים. מוסיפים את הביצה, הרוויון, אבקת החלבון, אבקת האפיה והמלח, ומערבבים לבצק אחיד.
  3. מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים שווים. מעצבים כל חלק לצורת ׳סירה׳ ומשאירים במרכז מקום למילוי. אופים 20 דקות, עד להזהבה.
  4. להכנת המילוי: מניחים את הגבינה הכחושה והפטה בקערה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. ממלאים את סירת הבצק בתערובת הגבינות, מניחים בזהירות חלמון ואופים 5-8 דקות, עד שהגבינות נמסו והחלבון חצי עשוי. מגישים חם.
185
אנרגיה (קלוריות)
17
חלבון (ג)
4.2
פחמימות (ג)
10.9
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
15-05-2022
איך לטפל בדלקת? המאכלים שכדאי ולא כדאי לכם לאכול
ספורט
12-05-2022
למה קרוספיט מומלץ לגברים?
מתכונים
10-05-2022
מתכון להכנת ספרינג רול עם דיפ בוטנים
תזונה
08-05-2022
6 סיבות שעלולות לגרום לכם לאבד שליטה לגבי האכילה
ספורט
01-05-2022
טעויות שעושים באימונים הגורמות לכאבי גב
טיפוח
24-04-2022
הסימנים שמצביעים שכנראה יש לכם מחסור בוויטמין D
טיפוח
21-04-2022
סדרו את היום: איך לנהל את הזמן כדי להצליח לחיות באורח חיים בריא?
מתכונים
19-04-2022
מתכון להכנת שייק סגול