קרדיט צילום: דן פרץ

· לביבות גבינה ואגס ·

לביבות גבינה ואגס

15 לביבות

  • רכיבים:  300 גרם גבינה לבנה 3% שומן
  •   2 ביצים
  •   1 כפית תמצית וניל
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין
  •   2 כפות מדידה אבקת חלבון
  •   1 אגס, מקולף, ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות
    קורט קינמון

אופן הכנה

  1.  מחממים תנור ל180- מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  2. מניחים את הגבינה הלבנה, הביצים ותמצית הוניל בקערה ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את אבקות הפורמולה ,1 אבקת החלבון והקינמון ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. מקפלים פנימה את קוביות האגס.
  4. מניחים כפות גדושות בתבנית האפיה ושומרים מרחק היקפי של 3 ס״מ בין הלביבות.
  5. אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.

טיפ: אפשר להכין מהבלילה לביבות במחבת או פנקייקס.


כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
15-05-2022
איך לטפל בדלקת? המאכלים שכדאי ולא כדאי לכם לאכול
ספורט
12-05-2022
למה קרוספיט מומלץ לגברים?
מתכונים
10-05-2022
מתכון להכנת ספרינג רול עם דיפ בוטנים
תזונה
08-05-2022
6 סיבות שעלולות לגרום לכם לאבד שליטה לגבי האכילה
ספורט
01-05-2022
טעויות שעושים באימונים הגורמות לכאבי גב
טיפוח
24-04-2022
הסימנים שמצביעים שכנראה יש לכם מחסור בוויטמין D
טיפוח
21-04-2022
סדרו את היום: איך לנהל את הזמן כדי להצליח לחיות באורח חיים בריא?
מתכונים
19-04-2022
מתכון להכנת שייק סגול