שייק דובדבנים

מתכון שייק עוגת גבינה דובדבנים
- 250 מ”ל חלב דל שומן (1%)
- 10-9 דובדבנים (קפואים)
- 80 גרם מי גבינה רזה
- 1/2 פרוסה מלון (כחצי מגודל אגרוף כף היד)
- 4 עלי נענע טריים
- 2 כפות (26 גרם) תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 329 |
חלבון (ג) | 32 |
פחמימות (ג) | 30 |
שומן (ג) | 7 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |