· מרק ערמונים ופטריות ·

4 מנות |  צמחוני

מרכיבים:

  • 1 כף שמן זית או לפתית
  • 75 גרם בצל קצוץ
  • 75 גרם כרישה פרוסה
  • 200 גרם ערמונים
  • 200גרם פטריות קצוצות
  • 1 ליטר ציר ירקות דל מלח (אפשרי גם מקוביה)
  • 5 כפות מדידה (או  30גרם) אבקת חלבון
  • 3 כפיות מדידה (או  20.4גרם) אבקת סיבים תזונתיים
  • עלי טימין

אופן הכנה:

  1. בסיר על אש בינונית, שמים את השמן ומוסיפים את הבצל, הכרישה, הערמונים והפטריות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עם מכסה, כ-10-15 דקות, עד לריכוך תוך כדי ערבוב.
  2. מוסיפים לסיר את הציר, מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. מצננים מעט, ומוסיפים פנימה תוך כדי ערבוב את אבקת חלבון ואבקת סיבים עד לקבלת מרק סמיך ואחיד.
  3. מגישים מיד בקערות חמות עם פרוסת פטרייה וקצת עלי טימין מעל.
196
אנרגיה (קלוריות)
9.9
חלבון (ג)
22
פחמימות (ג)
5.9
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
16-06-2024
חלאס הגזמתם: אלו הסימנים שאתם מתאמנים יותר מדי
מתכונים
11-06-2024
מתכון הכנה מעדן תות שוקו-וניל
ספורט
09-06-2024
בלי שום מילה על דיאטה: הספורט שיעזור לכם להתחטב בחג שבועות
תזונה
06-06-2024
המינרל שכל מתאמן חייב להכיר
ספורט
02-06-2024
חימום לפני אימון: נחוץ או מיותר?
ספורט
26-05-2024
למה כל כך קשה לנו להתמיד באימונים ומהם סודות ההתמדה?
ספורט
23-05-2024
פילאטיס רצפה או מכשירים? מה עדיף?
מתכונים
21-05-2024
מתכון תה קר בטעם לימון ומנגו

תפריט נגישות