· מרק ערמונים ופטריות ·

4 מנות |  צמחוני

מרכיבים:

  • 1 כף שמן זית או לפתית
  • 75 גרם בצל קצוץ
  • 75 גרם כרישה פרוסה
  • 200 גרם ערמונים
  • 200גרם פטריות קצוצות
  • 1 ליטר ציר ירקות דל מלח (אפשרי גם מקוביה)
  • 5 כפות מדידה (או  30גרם) אבקת חלבון
  • 3 כפיות מדידה (או  20.4גרם) אבקת סיבים תזונתיים
  • עלי טימין

אופן הכנה:

  1. בסיר על אש בינונית, שמים את השמן ומוסיפים את הבצל, הכרישה, הערמונים והפטריות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עם מכסה, כ-10-15 דקות, עד לריכוך תוך כדי ערבוב.
  2. מוסיפים לסיר את הציר, מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. מצננים מעט, ומוסיפים פנימה תוך כדי ערבוב את אבקת חלבון ואבקת סיבים עד לקבלת מרק סמיך ואחיד.
  3. מגישים מיד בקערות חמות עם פרוסת פטרייה וקצת עלי טימין מעל.
196
אנרגיה (קלוריות)
9.9
חלבון (ג)
22
פחמימות (ג)
5.9
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
מתכונים
27-02-2024
מתכון להכנת שוקו חם עם אבוקדו וקינמון
ספורט
25-02-2024
שמרו על בלאנס: תרגיל שיווי משקל שיחטב לכם את כל הגוף
תזונה
18-02-2024
אותה כמות קלוריות רק בלילה: מה זה עושה לגוף שלנו?
ספורט
14-02-2024
איך פעילות גופנית משותפת תשפר את הזוגיות שלכם?
מתכונים
13-02-2024
מתכון להכנת עוגת קרם שוקולד מפנקת
טיפוח
11-02-2024
המדריך השלם לטיפוח בחורף
תזונה
08-02-2024
חורף בריא: תרופות סבתא שיחזקו אתכם
מתכונים
06-02-2024
מתכון להכנת שייק קפה אגוזי לוז

תפריט נגישות