שייק אפרסק צונן

מתכון הכנת שייק אפרסק צונן
- 1 כוס אפרסק חתוך, טרי או קפוא
- 2 כפות אבקת חלבון
- 1 כוס חלב דל שומן
- 1/2 כפית משקה נמס צמחי בטעם אפרסק
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 200 |
חלבון (ג) | 19 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |