
· שייק שוקולד מלון ·
רכיבים :
200 מ”ל מים
100 מ”ל חלב שקדים
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם קפוצ’ינו
חצי כפית קפה נמס
אופן הכנה :
מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
280.9
אנרגיה (קלוריות)
18.5
חלבון (ג)
14.4
פחמימות (ג)
14.3
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |