
· שייק שיבולת שועל שוקולד ·
שייק שיבולת שועל שוקולד
רכיבים
2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם קרם שוקולד
1 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל
1 כפית מדידה אבקת חלבון
1 כף שיבולת שועל
300 מ”ל מים
לקישוט – עלי נענע
אופן הכנה
מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
243.1
אנרגיה (קלוריות)
22.1
חלבון (ג)
27.8
פחמימות (ג)
5
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |