שייק שוקולד תפוז
מתכון לשייק שוקולד תפוז
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם שוקולד
- 250 מ"ל חלב
- 1 תפוז קלוף וחתוך
- 3-5 קוביות קרח
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
** בשימוש בשייקים מתערובת אבקה להכנת משקה כתחליף ארוחה למטרות בקרת משקל או ניהול משקל, יש לבדוק היטב את ההוראות שעל גבי התווית.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 250 |
חלבון (ג) | 19 |
פחמימות (ג) | 43 |
שומן (ג) | 1.5 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |