
· שייק שוקולד תפוז ·
מתכון לשייק שוקולד תפוז
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם שוקולד
- 250 מ”ל חלב
- 1 תפוז קלוף וחתוך
- 3-5 קוביות קרח
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
** בשימוש בשייקים מתערובת אבקה להכנת משקה כתחליף ארוחה למטרות בקרת משקל או ניהול משקל, יש לבדוק היטב את ההוראות שעל גבי התווית.
250
אנרגיה (קלוריות)
19
חלבון (ג)
43
פחמימות (ג)
1.5
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |