קרדיט צילום: דן פרץ

· עוגת גבינה שוקו וניל ·

תבנית אינגליש קייק.

 

רכיבים:

 

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה משומן קלות.
  2. מניחים בקערה את הגבינות, הביצים ואבקת פורמולה 1 בטעם וניל ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. מחלקים את התערובת ל-2 מוסיפים לקערה אחת את אבקת הפורמולה 1 בטעם שוקולד ומערבבים היטב.
  4. יוצקים לתבנית האפיה את בלילות הוניל והשוקולד לסירוגין, למראה משויש.
  5. אופים בתנור 40-45 דקות, עד ששולי העוגה זהובים והיא עדיין רוטטת במרכז. מצננים לטמפרטורת החדר לפני שמכסים בניילון נצמד ומעבירים להתייצב במקרר 2-3 שעות לפני ההגשה.

1050
אנרגיה (קלוריות)
92.2
חלבון (ג)
58.2
פחמימות (ג)
46.7
שומן (ג)
כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
18-04-2024
ניקוי רעלים: מה אוכלים ומתי עושים?
טיפוח
11-04-2024
ניקיון פסח ולא רק בבית: 5 דברים לא בריאים שכדאי לנקות מהחיים שלנו
ספורט
04-04-2024
איזה תרגילים משפרים את מצב הרוח?
מתכונים
01-04-2024
מתכון להכנת שייק קרם פטל
תזונה
28-03-2024
למה חטיפי חלבון עכשיו יותר נחוצים מתמיד?
תזונה
24-03-2024
איזה נשנושים ימנעו זלילות ליליות?
ספורט
21-03-2024
אתגרי הכושר ששיגעו את הרשת

תפריט נגישות