
· רוטב סלט קרמי ·
רוטב סלט קרמי
מרכיבים:
- ½ כוס יוגורט נטול שומן בסגנון יווני בטעם טבעי
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות תרכיז משקה אלוורה בטעם טבעי
- 1 כף חומץ בלסמי
- ½ כפית מלח
- ¾ כפית פלפל גרוס
- ½ כפית טרגון מיובש
הוראות הכנה:
טורפים את כל החומרים בקערה קטנה או מערבבים בצנצנת שייקר, מנערים עד לקבלת תערובת אחידה.
60
אנרגיה (קלוריות)
2
חלבון (ג)
1
פחמימות (ג)
4
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |