קרדיט צילום: דן פרץ

· קרם ברולה ·

רכיבים

  •   400 גרם יוגורט יווני דל שומן
  •    1 כפית תמצית וניל
  •    1 כף מדידה אבקת חלבון
  •    1 כף סוכר חום

אופן הכנה

  1. מניחים בקערה את היוגורט, תמצית הווניל ואבקת החלבון ומערבבים לתערובת אחידה.
  2. מחלקים את התערובת ל4- קעריות אישיות ובעזרת גב הכפית משטחים לשכבה אחידה.
  3. מפזרים מעל שכבה אחידה של סוכר חום ובעזרת מבער שורפים את הסוכר לשכבת קרמל מתפצחת. לחילופין, מחממים את התנור במצב גריל ומניחים את התבניות תחת הגריל החם עד שהסוכר נמס והפך קרמל.
  4. מצננים מספר דקות לפני ההגשה.

 

טיפ: מומלץ להגיש בתוספת פירות יער מעל.

 

126
אנרגיה (קלוריות)
6.2
חלבון (ג)
9.6
פחמימות (ג)
7
שומן (ג)
כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
טיפוח
11-04-2024
ניקיון פסח ולא רק בבית: 5 דברים לא בריאים שכדאי לנקות מהחיים שלנו
טיפוח
07-04-2024
הקפידו על השינה: 8 סכנות בחוסר שינה מצטבר
ספורט
04-04-2024
איזה תרגילים משפרים את מצב הרוח?
מתכונים
01-04-2024
מתכון להכנת שייק קרם פטל
תזונה
28-03-2024
למה חטיפי חלבון עכשיו יותר נחוצים מתמיד?
תזונה
24-03-2024
איזה נשנושים ימנעו זלילות ליליות?
ספורט
21-03-2024
אתגרי הכושר ששיגעו את הרשת
טיפוח
17-03-2024
7 דרכים לדעת אם אתם אוכלים יותר מדי סוכר

תפריט נגישות