קרדיט צילום: דן פרץ

· קרם ברולה ·

רכיבים

  •   400 גרם יוגורט יווני דל שומן
  •    1 כפית תמצית וניל
  •    1 כף מדידה אבקת חלבון
  •    1 כף סוכר חום

אופן הכנה

  1. מניחים בקערה את היוגורט, תמצית הווניל ואבקת החלבון ומערבבים לתערובת אחידה.
  2. מחלקים את התערובת ל4- קעריות אישיות ובעזרת גב הכפית משטחים לשכבה אחידה.
  3. מפזרים מעל שכבה אחידה של סוכר חום ובעזרת מבער שורפים את הסוכר לשכבת קרמל מתפצחת. לחילופין, מחממים את התנור במצב גריל ומניחים את התבניות תחת הגריל החם עד שהסוכר נמס והפך קרמל.
  4. מצננים מספר דקות לפני ההגשה.

 

טיפ: מומלץ להגיש בתוספת פירות יער מעל.

 

126
אנרגיה (קלוריות)
6.2
חלבון (ג)
9.6
פחמימות (ג)
7
שומן (ג)
כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
טיפוח
03-12-2023
תבלו עם אנשים כמה שאתם יכולים, אל תוותרו על אור...
ספורט
30-11-2023
היא תאלץ אתכם להיות בכאן ועכשיו ולהסיח את תשומת ליבכם מה...
טיפוח
23-11-2023
מה ההבדל בין דכאון לבין דכדוך חורף? מתי יש להיעזר בעזרה מקצועית ומתי אנחנו יכולים לעזור לעצמינו ומהם הדרכים הכי טובות להתמודד עם דכדוך חורף?
ספורט
23-11-2023
למה בכלל כדאי לכם ללכת, מהם היתרונ...
טיפוח
19-11-2023
בזמני סטרס קשים, העור השיער והציפורניים נפגעים. למה זה קורה ומה אפשר לעשות כדי למנוע את מגוון התופעות הללו?
ספורט
16-11-2023
איך לאמן את עצמינו לחשוב חיובי? 9 תרגילים חשובים
תזונה
02-11-2023
למה דיאטה היא לא הפתרון לאכילה הרגשית? איך המ...

תפריט נגישות