קרדיט צילום: דן פרץ

· קרם ברולה ·

רכיבים

  •   400 גרם יוגורט יווני דל שומן
  •    1 כפית תמצית וניל
  •    1 כף מדידה אבקת חלבון
  •    1 כף סוכר חום

אופן הכנה

  1. מניחים בקערה את היוגורט, תמצית הווניל ואבקת החלבון ומערבבים לתערובת אחידה.
  2. מחלקים את התערובת ל4- קעריות אישיות ובעזרת גב הכפית משטחים לשכבה אחידה.
  3. מפזרים מעל שכבה אחידה של סוכר חום ובעזרת מבער שורפים את הסוכר לשכבת קרמל מתפצחת. לחילופין, מחממים את התנור במצב גריל ומניחים את התבניות תחת הגריל החם עד שהסוכר נמס והפך קרמל.
  4. מצננים מספר דקות לפני ההגשה.

טיפ: מומלץ להגיש בתוספת פירות יער מעל.

126
אנרגיה (קלוריות)
6.2
חלבון (ג)
9.6
פחמימות (ג)
7
שומן (ג)
כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
20-06-2024
זהירות: מה חשוב שיהיה בכל תפריט חיטוב?
ספורט
16-06-2024
חלאס הגזמתם: אלו הסימנים שאתם מתאמנים יותר מדי
מתכונים
11-06-2024
מתכון הכנה מעדן תות שוקו-וניל
ספורט
09-06-2024
בלי שום מילה על דיאטה: הספורט שיעזור לכם להתחטב בחג שבועות
תזונה
06-06-2024
המינרל שכל מתאמן חייב להכיר
ספורט
02-06-2024
חימום לפני אימון: נחוץ או מיותר?
ספורט
26-05-2024
למה כל כך קשה לנו להתמיד באימונים ומהם סודות ההתמדה?
ספורט
23-05-2024
פילאטיס רצפה או מכשירים? מה עדיף?

תפריט נגישות