קרדיט צילום: דן פרץ

· קרפ במילוי גבינה ·

קרפ במילוי גבינה

4 קרפים בקוטר 15 ס״מ

רכיבים:

למילוי גבינה:

אופן הכנה

  1. מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים לבלילה נוזלית וחלקה, ללא גושים.
  2. מחממים מחבת טפלון מעל להבה בינונית ומשמנים במעט חמאה או שמן. יוצקים מצקת של הבלילה ומטגנים עד שמופיעות בועות בחלק העליון והחלק התחתון זהוב (אפשר גם להכין עם מכשיר להכנת קרפים.)
  3. להכנת המילוי: מערבבים את כל הרכיבים בקערה לתערובת אחידה.
  4. מניחים בחלק התחתון של הקרפ, במרכז, כף מילוי. מקפלים את צדי הקרפ מעל המילוי ומגלגלים לסיגר.

 

180
אנרגיה (קלוריות)
14.8
חלבון (ג)
14.6
פחמימות (ג)
6.4
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
18-07-2024
איך אפשר לעבור את גיל המעבר בקלות בדרכים טבעיות?
ספורט
14-07-2024
מה משפיע על לחץ הדם? ואיזה תרגיל הכי מומלץ להורדה?
ספורט
11-07-2024
7 דברים קטנים שאתם יכולים לעשות לקיץ בריא יותר
מתכונים
10-07-2024
מתכון הכנה חטיף פרוזן יוגורט ואוכמניות
ספורט
07-07-2024
אכילה בריאה בגיל ההתבגרות - המדריך המלא!
ספורט
04-07-2024
להתחזק בחכמה: איך נערכים לאימונים בקיץ?
ספורט
30-06-2024
באיזו שעה ביום הכי כדאי לשתות מים?
ספורט
27-06-2024
יום בריאות הנפש: מהם הדברים שפוגעים בנפש שלנו ומה מחזק אותה?

תפריט נגישות