קרדיט צילום: דן פרץ

· קרפ במילוי גבינה ·

קרפ במילוי גבינה

4 קרפים בקוטר 15 ס״מ

רכיבים:

למילוי גבינה:

אופן הכנה

  1. מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים לבלילה נוזלית וחלקה, ללא גושים.
  2. מחממים מחבת טפלון מעל להבה בינונית ומשמנים במעט חמאה או שמן. יוצקים מצקת של הבלילה ומטגנים עד שמופיעות בועות בחלק העליון והחלק התחתון זהוב (אפשר גם להכין עם מכשיר להכנת קרפים.)
  3. להכנת המילוי: מערבבים את כל הרכיבים בקערה לתערובת אחידה.
  4. מניחים בחלק התחתון של הקרפ, במרכז, כף מילוי. מקפלים את צדי הקרפ מעל המילוי ומגלגלים לסיגר.

 

180
אנרגיה (קלוריות)
14.8
חלבון (ג)
14.6
פחמימות (ג)
6.4
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
18-04-2024
ניקוי רעלים: מה אוכלים ומתי עושים?
טיפוח
11-04-2024
ניקיון פסח ולא רק בבית: 5 דברים לא בריאים שכדאי לנקות מהחיים שלנו
ספורט
04-04-2024
איזה תרגילים משפרים את מצב הרוח?
מתכונים
01-04-2024
מתכון להכנת שייק קרם פטל
תזונה
28-03-2024
למה חטיפי חלבון עכשיו יותר נחוצים מתמיד?
תזונה
24-03-2024
איזה נשנושים ימנעו זלילות ליליות?
ספורט
21-03-2024
אתגרי הכושר ששיגעו את הרשת

תפריט נגישות