עוגת שוקולד בכוס

מתכון עוגת שוקולד בכוס
- 2 כפות תערובת אבקה להכנת משקה פורמולה 1 בטעם שוקולד
- 1 כף אבקת חלבון
- 4-7 כפות של חלב דל שומן / חלב שקדים / סויה
- 1 ביצה
אופן ההכנה:
- לערבב את הביצה ואת הנוזלים בכוס קפה גדולה.
- להוסיף את תערובת אבקת חלבון בטעם שוקולד ואבקת חלבון, לערבב עד לקבלת מרקם אחיד.
- לשים במיקרוגל על עוצמה גבוהה במשך 2.5 דקות ולהשאיר עוד דקה במיקרוגל להתקררות.
- אפשר להגיש עם פירות מלמעלה.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 260 |
חלבון (ג) | 27 |
פחמימות (ג) | 20 |
שומן (ג) | 7.5 |