חטיף חלבון קפוא פורמולה 1
מתכון חטיף חלבון קפוא פורמולה 1
- 250 מ"ל חלב דל שומן או חלב סויה
- 2 כפות מדידה אבקת משקה פורמולה 1 בטעם תות
- 150 גרם יוגורט בסגנון יווני דל שומן
- 70 גרם פירות יער קפואים
אופן הכנה
- מניחים את כל המרכיבים בבלנדר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- יוצקים לתוך ארבעה תבניות קרח בגודל 1/3 כוס (80 מ"ל).
- ומקפיאים לפחות שעתיים לפני ההגשה.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 88 |
חלבון (ג) | 8 |
פחמימות (ג) | 9 |
שומן (ג) | 2 |