קרדיט צילום: דן פרץ

· מרק גספצ’ו ·

מרק גספצ’ו

3  מנות

רכיבים:

  • 3 עגבניות בגודל בינוני, חתוכות לקוביות גדולות
  • 1 מלפפון, מקולף וחתוך גס
  • 1 גמבה אדומה, ללא הליבה והגרעינים, חתוכה גס
  • ¼ בצל
  • 2 שיני שום
  • 2 גבעולי פטרוזיליה
  • ¼ כוס מים
  • 1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה
  • 2 כפות מדידה אבקת חלבון

מלח ים ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

להגשה:

  • 1 מלפפון, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 גבעול בצל ירוק, קצוץ דק
  • 1 כף עלי פטרוזיליה, קצוצים דק

אופן הכנה:

  1. מניחים את כל הירקות והמים בבלנדר ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. מוסיפים את אבקת מרק העגבניות ואבקת החלבון, מתבלים במלח ופלפל ומערבלים פעם נוספת.
  3. יוצקים את המרק לקערות הגשה
  4. מפזרים מעל את קוביות המלפפון, מזלפים מעט שמן זית, ומפזרים מעל את הבצל ירוק והפטרוזיליה.
72
אנרגיה (קלוריות)
6.1
חלבון (ג)
11.4
פחמימות (ג)
0.5
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
טיפוח
11-04-2024
ניקיון פסח ולא רק בבית: 5 דברים לא בריאים שכדאי לנקות מהחיים שלנו
טיפוח
07-04-2024
הקפידו על השינה: 8 סכנות בחוסר שינה מצטבר
ספורט
04-04-2024
איזה תרגילים משפרים את מצב הרוח?
מתכונים
01-04-2024
מתכון להכנת שייק קרם פטל
תזונה
28-03-2024
למה חטיפי חלבון עכשיו יותר נחוצים מתמיד?
תזונה
24-03-2024
איזה נשנושים ימנעו זלילות ליליות?
ספורט
21-03-2024
אתגרי הכושר ששיגעו את הרשת
טיפוח
17-03-2024
7 דרכים לדעת אם אתם אוכלים יותר מדי סוכר

תפריט נגישות