
קרדיט צילום: דן פרץ
· מרק גספצ’ו ·
מרק גספצ’ו
3 מנות
רכיבים:
- 3 עגבניות בגודל בינוני, חתוכות לקוביות גדולות
- 1 מלפפון, מקולף וחתוך גס
- 1 גמבה אדומה, ללא הליבה והגרעינים, חתוכה גס
- ¼ בצל
- 2 שיני שום
- 2 גבעולי פטרוזיליה
- ¼ כוס מים
- 1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה
- 2 כפות מדידה אבקת חלבון
מלח ים ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
להגשה:
- 1 מלפפון, חתוך לקוביות קטנות
- 1 כף שמן זית
- 1 גבעול בצל ירוק, קצוץ דק
- 1 כף עלי פטרוזיליה, קצוצים דק
אופן הכנה:
- מניחים את כל הירקות והמים בבלנדר ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את אבקת מרק העגבניות ואבקת החלבון, מתבלים במלח ופלפל ומערבלים פעם נוספת.
- יוצקים את המרק לקערות הגשה
- מפזרים מעל את קוביות המלפפון, מזלפים מעט שמן זית, ומפזרים מעל את הבצל ירוק והפטרוזיליה.
72
אנרגיה (קלוריות)
6.1
חלבון (ג)
11.4
פחמימות (ג)
0.5
שומן (ג)