· מרק גספצ'ו ·

מרק גספצ'ו

3  מנות

רכיבים:

  • 3 עגבניות בגודל בינוני, חתוכות לקוביות גדולות
  • 1 מלפפון, מקולף וחתוך גס
  • 1 גמבה אדומה, ללא הליבה והגרעינים, חתוכה גס
  • ¼ בצל
  • 2 שיני שום
  • 2 גבעולי פטרוזיליה
  • ¼ כוס מים
  • 1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה
  • 2 כפות מדידה אבקת חלבון

מלח ים ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

להגשה:

  • 1 מלפפון, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 גבעול בצל ירוק, קצוץ דק
  • 1 כף עלי פטרוזיליה, קצוצים דק

אופן הכנה:

  1. מניחים את כל הירקות והמים בבלנדר ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. מוסיפים את אבקת מרק העגבניות ואבקת החלבון, מתבלים במלח ופלפל ומערבלים פעם נוספת.
  3. יוצקים את המרק לקערות הגשה
  4. מפזרים מעל את קוביות המלפפון, מזלפים מעט שמן זית, ומפזרים מעל את הבצל ירוק והפטרוזיליה.
72
אנרגיה (קלוריות)
6.1
חלבון (ג)
11.4
פחמימות (ג)
0.5
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
מתכונים
14-09-2021
מתכון להכנת תה פירות יער
תזונה
12-09-2021
איך לצום נכון? המדריך לצום יום כיפור בריא וקל
תזונה
09-09-2021
9 טריקים קטנים שאם תעשו אותם לא תשמינו בחגים האלו
מתכונים
07-09-2021
מתכון להכנת מלבי
תזונה
02-09-2021
18 טיפים בריאים לאכילה טובה בערב ראש השנה
מתכונים
01-09-2021
מתכון להכנת משקה מלפפון מנטה
תזונה
22-08-2021
כיצד תוכלו להימנע מאכילת יתר?
ספורט
19-08-2021
תכונות האופי של הספורטאים המצליחים