· מרק גספצ'ו ·

מרק גספצ'ו

3  מנות

רכיבים:

  • 3 עגבניות בגודל בינוני, חתוכות לקוביות גדולות
  • 1 מלפפון, מקולף וחתוך גס
  • 1 גמבה אדומה, ללא הליבה והגרעינים, חתוכה גס
  • ¼ בצל
  • 2 שיני שום
  • 2 גבעולי פטרוזיליה
  • ¼ כוס מים
  • 1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה
  • 2 כפות מדידה אבקת חלבון

מלח ים ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

להגשה:

  • 1 מלפפון, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 גבעול בצל ירוק, קצוץ דק
  • 1 כף עלי פטרוזיליה, קצוצים דק

אופן הכנה:

  1. מניחים את כל הירקות והמים בבלנדר ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. מוסיפים את אבקת מרק העגבניות ואבקת החלבון, מתבלים במלח ופלפל ומערבלים פעם נוספת.
  3. יוצקים את המרק לקערות הגשה
  4. מפזרים מעל את קוביות המלפפון, מזלפים מעט שמן זית, ומפזרים מעל את הבצל ירוק והפטרוזיליה.
72
אנרגיה (קלוריות)
6.1
חלבון (ג)
11.4
פחמימות (ג)
0.5
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
24-10-2021
נערכים לסתיו: איך לשמור על הבריאות והמשקל גם כשמתקרר?
תזונה
21-10-2021
10 טיפים מעולים לטפל בנשירת שיער
מתכונים
19-10-2021
לזניה עגבניות ותרד מועשרת בחלבון
תזונה
14-10-2021
איך להוריד את הסוכר? המאכלים שיעזרו לכם לרצות פחות מתוק
מתכונים
12-10-2021
מתכון להכנת שייק פצצת שוקולד
ספורט
11-10-2021
הכירו את תופעת ההתמכרות לאימונים
תזונה
07-10-2021
גיל המעבר הגברי: איך תדעו שחסר לכם טסטוסטרון?
מתכונים
05-10-2021
מתכון להכנת לחם בננות