קרדיט צילום: דן פרץ

· מרק גספצ’ו ·

מרק גספצ’ו

3  מנות

רכיבים:

  • 3 עגבניות בגודל בינוני, חתוכות לקוביות גדולות
  • 1 מלפפון, מקולף וחתוך גס
  • 1 גמבה אדומה, ללא הליבה והגרעינים, חתוכה גס
  • ¼ בצל
  • 2 שיני שום
  • 2 גבעולי פטרוזיליה
  • ¼ כוס מים
  • 1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה
  • 2 כפות מדידה אבקת חלבון

מלח ים ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

להגשה:

  • 1 מלפפון, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 גבעול בצל ירוק, קצוץ דק
  • 1 כף עלי פטרוזיליה, קצוצים דק

אופן הכנה:

  1. מניחים את כל הירקות והמים בבלנדר ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. מוסיפים את אבקת מרק העגבניות ואבקת החלבון, מתבלים במלח ופלפל ומערבלים פעם נוספת.
  3. יוצקים את המרק לקערות הגשה
  4. מפזרים מעל את קוביות המלפפון, מזלפים מעט שמן זית, ומפזרים מעל את הבצל ירוק והפטרוזיליה.
72
אנרגיה (קלוריות)
6.1
חלבון (ג)
11.4
פחמימות (ג)
0.5
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
15-05-2022
איך לטפל בדלקת? המאכלים שכדאי ולא כדאי לכם לאכול
ספורט
12-05-2022
למה קרוספיט מומלץ לגברים?
מתכונים
10-05-2022
מתכון להכנת ספרינג רול עם דיפ בוטנים
תזונה
08-05-2022
6 סיבות שעלולות לגרום לכם לאבד שליטה לגבי האכילה
ספורט
01-05-2022
טעויות שעושים באימונים הגורמות לכאבי גב
טיפוח
24-04-2022
הסימנים שמצביעים שכנראה יש לכם מחסור בוויטמין D
טיפוח
21-04-2022
סדרו את היום: איך לנהל את הזמן כדי להצליח לחיות באורח חיים בריא?
מתכונים
19-04-2022
מתכון להכנת שייק סגול