שייק תפוח ירוק

מתכון שייק תפוח ירוק
- 250 מ״ל מים מינרלים (1%)
- 1/4 תפוח ירוק
- 1 כף מלפפון מגורד (1/4 מלפפון מגורד)
- 4 טיפות מיץ ליים
- 6 עלי נענע טריים
- 2 כפות (26 גרם) תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 120 |
חלבון (ג) | 10 |
פחמימות (ג) | 13 |
שומן (ג) | 2 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |