קרדיט צילום: דן פרץ

· גלידת מגנום מעולה ובריאה ·

רכיבים:

  • 150 גרם יוגורט ביו 1.5ֵ שומן בטעם שאוהבים
  • 2 כפות מדידה פורמולה 1
  • 1 כף מדידה סיבים תזונתיים
  • 1 כף מדידה אבקת חלבון
  • 1 מנגו טרי, חתוך לקוביות קטנות
  • 50 מ”ל מים
  • לציפוי (לא חובה):
  • 150 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

  1. מניחים בקערה את היוגורט, אבקת הפורמולה 1, אבקת הסיבים התזונתיים, אבקת החלבון והמים ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את הפירות הקפואים ומערבבים.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית ארטיקים ומקפיאים.

להכנת הציפוי:

  1. מניחים את השוקולד בקערה עמוקה מותאמת למיקרוגל וממיסים בפולסים של 30 שניות עד להמסה. מערבבים לתערובת חלקה.
  2. מוציאים את הארטיקים מהמקפיא, טובלים בשוקולד ומחזירים למקפיא עד להגשה (מומלץ להקפיא לפחות שעתיים).
  • טיפ: אפשר לגוון עם כל פרי שאוהבים
204
אנרגיה (קלוריות)
6
חלבון (ג)
22.8
פחמימות (ג)
9.4
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
26-05-2024
למה כל כך קשה לנו להתמיד באימונים ומהם סודות ההתמדה?
ספורט
23-05-2024
פילאטיס רצפה או מכשירים? מה עדיף?
מתכונים
21-05-2024
מתכון תה קר בטעם לימון ומנגו
תזונה
18-05-2024
הסוד לגוף צעיר: מה להכניס לשייק כדי להישאר צעירים?
ספורט
16-05-2024
כיצד לשחרר צוואר תפוס?
תזונה
09-05-2024
16 טיפים מעולים ליום עצמאות בריא יותר
מתכונים
07-05-2024
מתכון להכנת עוגת גבינה לימונית
ספורט
04-05-2024
איך לחזור לרוץ אחרי הפוגה ארוכה?

תפריט נגישות