קרדיט צילום: דן פרץ

· גלידת מגנום מעולה ובריאה ·

רכיבים:

  • 150 גרם יוגורט ביו 1.5ֵ שומן בטעם שאוהבים
  • 2 כפות מדידה פורמולה 1
  • 1 כף מדידה סיבים תזונתיים
  • 1 כף מדידה אבקת חלבון
  • 1 מנגו טרי, חתוך לקוביות קטנות
  • 50 מ”ל מים
  • לציפוי (לא חובה):
  • 150 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

  1. מניחים בקערה את היוגורט, אבקת הפורמולה 1, אבקת הסיבים התזונתיים, אבקת החלבון והמים ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את הפירות הקפואים ומערבבים.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית ארטיקים ומקפיאים.

להכנת הציפוי:

  1. מניחים את השוקולד בקערה עמוקה מותאמת למיקרוגל וממיסים בפולסים של 30 שניות עד להמסה. מערבבים לתערובת חלקה.
  2. מוציאים את הארטיקים מהמקפיא, טובלים בשוקולד ומחזירים למקפיא עד להגשה (מומלץ להקפיא לפחות שעתיים).
  • טיפ: אפשר לגוון עם כל פרי שאוהבים

204
אנרגיה (קלוריות)
6
חלבון (ג)
22.8
פחמימות (ג)
9.4
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
טיפוח
03-12-2023
תבלו עם אנשים כמה שאתם יכולים, אל תוותרו על אור...
ספורט
30-11-2023
היא תאלץ אתכם להיות בכאן ועכשיו ולהסיח את תשומת ליבכם מה...
טיפוח
23-11-2023
מה ההבדל בין דכאון לבין דכדוך חורף? מתי יש להיעזר בעזרה מקצועית ומתי אנחנו יכולים לעזור לעצמינו ומהם הדרכים הכי טובות להתמודד עם דכדוך חורף?
ספורט
23-11-2023
למה בכלל כדאי לכם ללכת, מהם היתרונ...
טיפוח
19-11-2023
בזמני סטרס קשים, העור השיער והציפורניים נפגעים. למה זה קורה ומה אפשר לעשות כדי למנוע את מגוון התופעות הללו?
ספורט
16-11-2023
איך לאמן את עצמינו לחשוב חיובי? 9 תרגילים חשובים
תזונה
02-11-2023
למה דיאטה היא לא הפתרון לאכילה הרגשית? איך המ...

תפריט נגישות