
קרדיט צילום: דן פרץ
· גלידת מגנום מעולה ובריאה ·
רכיבים:
- 150 גרם יוגורט ביו 1.5ֵ שומן בטעם שאוהבים
- 2 כפות מדידה פורמולה 1
- 1 כף מדידה סיבים תזונתיים
- 1 כף מדידה אבקת חלבון
- 1 מנגו טרי, חתוך לקוביות קטנות
- 50 מ”ל מים
- לציפוי (לא חובה):
- 150 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה:
- מניחים בקערה את היוגורט, אבקת הפורמולה 1, אבקת הסיבים התזונתיים, אבקת החלבון והמים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הפירות הקפואים ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לתבנית ארטיקים ומקפיאים.
להכנת הציפוי:
- מניחים את השוקולד בקערה עמוקה מותאמת למיקרוגל וממיסים בפולסים של 30 שניות עד להמסה. מערבבים לתערובת חלקה.
- מוציאים את הארטיקים מהמקפיא, טובלים בשוקולד ומחזירים למקפיא עד להגשה (מומלץ להקפיא לפחות שעתיים).
- טיפ: אפשר לגוון עם כל פרי שאוהבים
204
אנרגיה (קלוריות)
6
חלבון (ג)
22.8
פחמימות (ג)
9.4
שומן (ג)