
· תה באבלס מנגו ווניל ·
תה באבלס מנגו ווניל
2 מנות
מתכון זה מועשר בתוספי מזון, אין לחרוג מהמינון היומי.
רכיבים:
2 כפות טפיוקה שחורה
2 מנות הגשה (3-4 גרם) משקה נמס צמחי בטעם פטל
1 כף מדידה סיבים תזונתיים
2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל
100 גרם מנגו (טרי או קפוא)
250 מ”ל מים
250 מ”ל חלב או משקה צמחי
אופן ההכנה:
- תחילה מבשלים את הטפיוקה השחורה. מניחים אותן בסיר קטן ומכסים במים. מחממים על אש בינונית עד גבוהה ומרתיחים במשך 15 דקות, מוודאים שהמים לא מתאדים (ממלאים עוד מים אם כן). מסירים מהאש ומניחים בצד את הסיר עם מכסה עוד 15 דקות.
- בינתיים מניחים את שאר החומרים בבלנדר ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה.
- מסננים את פניני הטפיוקה מנוזלים ומחלקים אותן לשתי כוסות גבוהות, מחכים להתקררות ואז יוצקים את התערובת מעל. הכניסו קשית רחבה ושתו את המשקה הטעים עם הטפיוקה האכילה בו זמנית.
232
אנרגיה (קלוריות)
14
חלבון (ג)
33
פחמימות (ג)
5
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |