שייק מלון בננה

מתכון לשייק מלון ובננה
-
2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם מלון
-
250 מ”ל חלב דל שומן (1%)
-
1/2 בננה
- 1/4 כוס מלון
- 3-5 קוביות קרח
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב!
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 255 |
חלבון (ג) | 18 |
פחמימות (ג) | 35 |
שומן (ג) | 3 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |