קרדיט צילום: דן פרץ

· סופגניות ביס ריקוטה ·

סופגניות ביס ריקוטה

רכיבים

200 גרם גבינת ריקוטה

2 ביצים

2 כפות מדידה אבקת חלבון

3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

½  כפית קינמון

שמן זרעי ענבים, לטיגון

אבקת סוכר, להגשה

אופן הכנה

  1. מניחים את גבינת הריקוטה והביצים בקערה וטורפים לבלילה חלקה.
  2. מוסיפים את אבקת החלבון, אבקת הפורמולה 1 וניל, אבקת האפיה, המלח והקינמון ומערבבים.
  3. מחממים מחבת עמוקה עם שמן בגובה 1 ס״מ מעל להבה בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעדינות כפיות של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.

טיפ

טיגון בשמן זרעי ענבים הופך כל טיגון לבריא יותר

109
אנרגיה (קלוריות)
1.8
חלבון (ג)
0.9
פחמימות (ג)
9
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
מתכונים
05-07-2022
מתכון להכנת ארטיק חלבה בננה
תזונה
03-07-2022
איך לגרום לילדים לאכול בריא?
תזונה
30-06-2022
זהירות טחינה: כמה עולות לכם התוספות לסלט?
ספורט
26-06-2022
האם בקיץ שורפים יותר קלוריות בגלל שמזיעים יותר?
טיפוח
23-06-2022
איך להיפטר מפיגמנטציה?
מתכונים
21-06-2022
מתכון להכנת שייק שוקולד קפוצ'ינו
תזונה
19-06-2022
מה מסתתר במוצרים שאנחנו מכניסים הבייתה?
ספורט
14-06-2022
הבליטה המפורסמת: איך אפשר להתאמן כשיש בקע טבורי?