קרדיט צילום: דן פרץ

· סופגניות ביס ריקוטה ·

סופגניות ביס ריקוטה

רכיבים

200 גרם גבינת ריקוטה

2 ביצים

2 כפות מדידה אבקת חלבון

3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

½  כפית קינמון

שמן זרעי ענבים, לטיגון

אבקת סוכר, להגשה

אופן הכנה

  1. מניחים את גבינת הריקוטה והביצים בקערה וטורפים לבלילה חלקה.
  2. מוסיפים את אבקת החלבון, אבקת הפורמולה 1 וניל, אבקת האפיה, המלח והקינמון ומערבבים.
  3. מחממים מחבת עמוקה עם שמן בגובה 1 ס״מ מעל להבה בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעדינות כפיות של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.

טיפ

טיגון בשמן זרעי ענבים הופך כל טיגון לבריא יותר

109
אנרגיה (קלוריות)
1.8
חלבון (ג)
0.9
פחמימות (ג)
9
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
23-06-2024
חידוש מבפנים: כיצד לשפר את בריאות הכבד בדרכים טבעיות?
ספורט
20-06-2024
זהירות: מה חשוב שיהיה בכל תפריט חיטוב?
ספורט
16-06-2024
חלאס הגזמתם: אלו הסימנים שאתם מתאמנים יותר מדי
מתכונים
11-06-2024
מתכון הכנה מעדן תות שוקו-וניל
ספורט
09-06-2024
בלי שום מילה על דיאטה: הספורט שיעזור לכם להתחטב בחג שבועות
תזונה
06-06-2024
המינרל שכל מתאמן חייב להכיר
ספורט
02-06-2024
חימום לפני אימון: נחוץ או מיותר?
ספורט
26-05-2024
למה כל כך קשה לנו להתמיד באימונים ומהם סודות ההתמדה?

תפריט נגישות