טראפלס שוקולד בוטנים

מתכון לטראפלס שוקולד בוטנים
רכיבים (10 מנות):
- 1 חטיף חלבון שוקולד בוטנים של הרבלייף
- 20 גרם שמן קוקוס
- 50 גרם תמרים
- 40 גרם בוטנים
- 3 כפות אבקת קקאו
לציפוי:
- 1 כף אבקת קקאו ו/או 2 כפות שברי בוטנים
אופן הכנה:
1. בקערה מותאמת למיקרוגל שמים את חטיף החלבון ושמן הקוקוס וממיסים בפולסים קצרים על עוצמה בינונית למשך 2 דקות, או עד להמסה ומערבבים.
2. את התערובת המומסת מעבירים למעבד מזון, מוסיפים קקאו, תמרים ובוטנים. מערבבים עד לתערובת אחידה.
3. מגלגלים את התערובת לעשרה כדורים ומצפים כל כדור באבקת הקקאו ו/או בוטנים קצוצים.
4. מעבירים למשטח מרופד בנייר אפייה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 89.7 |
חלבון (ג) | 3.3 |
פחמימות (ג) | 7.6 |
שומן (ג) | 6.1 |