שייק תפוז ובננה

מתכון לשייק תפוז ובננה
- 185 מ”ל מיץ תפוזים (רצוי סחוט טרי)
- 1/2 בננה חתוכה לפרוסות
- 2 כפות אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- קמצוץ תמצית וניל
- 2-3 קוביות קרח
- עלי נענע לקישוט
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב!
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 231 |
חלבון (ג) | 10 |
פחמימות (ג) | 42 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |