שייק תפוז חמאת בוטנים

מתכון שייק תפוז חמאת בוטנים
- 250 מ״ל חלב דל שומן (1%)
- 1 כף חמאת בוטנים
- 1 כפית קליפת תפוז מגורדת
- 3 טיפות מיץ ליים
- 2 כפות (26 גרם) תערובת אבקה להכנת משקה בטעם שוקולד
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 310 |
חלבון (ג) | 22 |
פחמימות (ג) | 26 |
שומן (ג) | 13 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |