
· שייק כתום ·
שייק כתום
2 מנות
רכיבים:
◦ ½ 1 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם קפוצ’ינו
◦ ½ 1 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין
◦ ¼ 1 כוסות מים
◦ ½ כוס מנגו, קפוא או טרי
◦ ½ בננה, קפואה או טרייה
אופן הכנה
מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב!
צילום: דן פרץ
151
אנרגיה (קלוריות)
8.2
חלבון (ג)
25.5
פחמימות (ג)
2.1
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |