דייסה קרה שיבולת שועל ופירות יער
מתכון לדייסה קרה שיבולת שועל ופירות יער
- 2 כפות תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל.
- 1 כף אבקת סיבים תזונתיים תפוח שיבולת שועל.
- חצי כוס (75 גרם) פירות יער מעורבים טריים או קפואים.
- 250 מ"ל מים קרים.
- 1/3 כוס שיבולת שועל.
אופן הכנה:
- להכניס את כל המרכיבים (חוץ משיבולת שועל) לבלנדר ולערבל היטב.
- להעביר לצנצנת עם שיבולת שועל ולערבב טוב.
- לסגור את המכסה ולהעביר למקרר למשך הלילה.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 275 |
חלבון (ג) | 14 |
פחמימות (ג) | 37 |
שומן (ג) | 5 |