· דייסה קרה שיבולת שועל ופירות יער ·
מתכון לדייסה קרה שיבולת שועל ופירות יער
- 2 כפות תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל.
- 1 כף אבקת סיבים תזונתיים תפוח שיבולת שועל.
- חצי כוס (75 גרם) פירות יער מעורבים טריים או קפואים.
- 250 מ“ל מים קרים.
- 1/3 כוס שיבולת שועל.
אופן הכנה:
- להכניס את כל המרכיבים (חוץ משיבולת שועל) לבלנדר ולערבל היטב.
- להעביר לצנצנת עם שיבולת שועל ולערבב טוב.
- לסגור את המכסה ולהעביר למקרר למשך הלילה.
275
אנרגיה (קלוריות)
14
חלבון (ג)
37
פחמימות (ג)
5
שומן (ג)