
קרדיט צילום: דן פרץ
· שייק שוקולד אגס ·
שייק שוקולד אגס
מנה 1
רכיבים
2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד
2 כפות מדידה אבקת חלבון
1 אגס, ללא הליבה, חתוך לקוביות
1 פקק תרכיז משקה אלוורה בטעם טבעי
200 מ”ל מים
קינמון, לפי הטעם
להגשה
פרוסת אגס
אופן הכנה
- מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
- יוצקים את השייק לכוס ומקשטים בפרוסת אגס
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב!
286
אנרגיה (קלוריות)
20
חלבון (ג)
48
פחמימות (ג)
3
שומן (ג)