קרדיט צילום: דן פרץ

· חביתת פסטו וטופו ·

מנה 1

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 20 גרם טופו בטעם טבעי, חתוך לקוביות קטנות
  • 6-8 עגבניות שרי קטנות, חצויות
  • 2 ביצים בגודל M
  • 1 כפית ממרח פסטו
  • 1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אופן הכנה

  1. מחממים 1 כף שמן זית במחבת מעל להבה בינונית. מוסיפים את קוביות הטופו ומטגנים עד להזהבה.
  2. מוסיפים את עגבניות השרי כשהצד החצוי פונה כלפי מטה ומטגנים דקה, לריכוך. מעבירים לקערה.
  3. טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים את ממרח הפסטו ואבקת מרק העגבניות, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב לבלילה אחידה. במידה והבלילה סמיכה מדי, מוסיפים מעט מים.
  4. מחממים את כף שמן הזית הנותר במחבת מעל להבה בינונית. כשהשמן חם, יוצקים את בלילת הביצים ומטגנים עד שמופיעות בשוליים בועות. מפזרים על מחצית החביתה את קוביות הטופו ועגבניות השרי, מקפלים לחצי סהר ומגישים מיד.

 

תהנו !


כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
26-05-2024
למה כל כך קשה לנו להתמיד באימונים ומהם סודות ההתמדה?
ספורט
23-05-2024
פילאטיס רצפה או מכשירים? מה עדיף?
מתכונים
21-05-2024
מתכון תה קר בטעם לימון ומנגו
תזונה
18-05-2024
הסוד לגוף צעיר: מה להכניס לשייק כדי להישאר צעירים?
ספורט
16-05-2024
כיצד לשחרר צוואר תפוס?
תזונה
09-05-2024
16 טיפים מעולים ליום עצמאות בריא יותר
מתכונים
07-05-2024
מתכון להכנת עוגת גבינה לימונית
ספורט
04-05-2024
איך לחזור לרוץ אחרי הפוגה ארוכה?

תפריט נגישות