· שייק מלון אננס ·
שייק מלון אננס
רכיבים
◦ 1 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם מלון
◦ 2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות
◦ 1 כפית מדידה אבקת חלבון
◦ 1 כפית מדידה סיבית תזונתיים בטעם תפוח
◦ 80 גרם אננס טרי או קפוא
◦ 300 מ”ל מים
◦ 3 – 5 קוביות קרח
אופן הכנה
מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
219.2
אנרגיה (קלוריות)
20.5
חלבון (ג)
22
פחמימות (ג)
2.8
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |