שייק אננס בננה תרד ופטרוזיליה
מתכון לשייק אננס בננה תרד ופטרוזיליה
- 1 כוס חלב דל שומן (250 מ"ל)
- 2 כפות אבקה להכנת משקה בטעם וניל או כשר למהדרין
- 1 כוס אננס חתוך (150 גרם)
- 1 בננה בשלה פרוסה
- חופן עלי תרד בייבי
- חצי גבעול פטרוזיליה
- 3 שקדים טבעיים
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב!
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 282 |
חלבון (ג) | 12 |
פחמימות (ג) | 52 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |