שייק מעדן גבינה וניל ופיסטוק

מתכון לשייק מעדן גבינה וניל ופיסטוק
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם שוקולד (26 גרם)
- 2 כפות מלפפון מגורר
- 2 כפות גבינה לבנה דלת שומן
- 2 כפות פיסטוק טחון
- 250 מ”ל חלב 1.5% שומן
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב!
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 429 |
חלבון (ג) | 25 |
פחמימות (ג) | 30 |
שומן (ג) | 23 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |